Calitatea de excepție a produselor marca Swiss Energy, Dr. Frei, Dentissimo, Med Textile, Bionime, Microlife, Gamma, Dolphi, Hometest, LEX este acum disponibilă și în republica Moldova.

 

Magazinul online www.frei.md vă propune un nou concept al cumpărăturilor pe internet, bazat pe dorința consumatorilor de a găsi toate produsele și serviciile legate de sănătatea familiei într-o locație. Vizitatorii magazinului vor fi puși într-o situație inedită pe piața din țara noastră: aceea de a cumpăra articole de calitate premium de la cei mai buni producători la cele mai mici prețuri. Alegeți ce este mai bun pentru familia dvs.

 

 

Magazinul online www.frei.md oferă un sortiment larg de produse exclusive, a căror tehnică de producere și eficacitate este recunoscută la nivel mondial.

- Vitamine și minerale: capsule nano pentru sănătate, vitamine efervescente menite să prevină și trateze deficiențele minerale, jeleuri masticabile pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor, suplimente naturale pentru frumusețe etc.

- Echipament medical: tensiometre automate pe braț și încheietura mâinii, semiautomate și mecanice pe braț, tensiometre și stetoscoape, accesorii pentru tensiometre; glucometre, nebulizatoare/inhalatoare (ultrasonice, cu compresor), accesorii pentru inhalatoare (măști, filtre de aer, pulverizatoare, duze pentru inhalare orală și nazală ș.a.), termometre electronice.

- Produse pentru mămici și femei însărcinate: pompe mecanice și electrice pentru sân, orteze pentru însărcinate și orteze postnatale, lenjerie de compresie.

- Produse pentru frumusețe și sănătate: paste și periuțe pentru igiena orală (linia pentru adulți și copii), prezervative, lubrifianți, teste pentru sarcină și pentru ovulație, produse pentru reabilitarea aparatului locomotor.

 

Livrare rapidă pe întreg teritoriul Republicii Moldova!

Pentru că echipa magazinului www.frei.md prețuiește timpul și confortul dvs, livrarea va fi efectuată în cel mai scurt timp, indiferent de regiunea în care vă aflați. Magazinul dispune de serviciu de curierat pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Pentru mai multe detalii aferente deservirii tehnice și garanției, adresați-vă la centrul de deservire.

 

Vă dorim multă sănătate și cumpărături plăcute!

Mereu cu grijă pentru sănătatea dvs. – echipa ”Frei.md”.