Articole

Swiss Energy: Visiovit și Luteina – sănătatea ochilor tăi

În ritmul alert al societății contemporane, cei mai mulți dintre noi își petrec ziua în fața ecranului albastru, iar în pauze tot spre monitoare ne îndreptăm – telefon, tabletă sau televizor. Însă dispozitivele care ne însoțesc de dimineață până seara ne expun unui risc pe care adesea nici măcar nu îl conștientizăm: lumina albastră emisă de monitoarele LED.

Swiss Energy: Cosmetica bogată în vitamine acum și în Moldova

Pentru prima dată în Moldova!!! Swiss Energy vă prezintă linia de produse cosmetice profesionale pe bază de vitamine și extracte de ierburi alpine. Aceasta are la bază o formulă unică de multivitamine –  A, E, B5 + Omega 3,6 – care ajută în hrănirea pielii, rezultatul fiind un aspect de-a dreptul strălucitor. Produsele sunt fabricate exclusiv în Elveția.

Beneficiile administrării zincului pentru sănătate în plină pandemie

În contextul pandemiei la nivel mondial, oamenii de știință încearcă să identifice măsuri de prevenire și de fortificare a organismului în lupta cu SARS-Cov-2. Apar noi studii care demonstrează faptul că o creștere a concentrației ionului de zinc poate reduce în mod eficient înmulțirea virușilor de tip ARN. Este bine-cunoscut rolul crucial al zincului în dezvoltarea și potențarea imunității. Dat fiind faptul că una dintre acțiunile microbiologice ale zincului presupune anihilarea celulelor maligne, există o probabilitate foarte mare ca zincul să întărească semnificativ imunitatea și rezistența organismului nostru în fața infectării cu viruși, inclusiv COVID-19.

Dr. Frei: Pulsoximetrul – produsul vedetă în perioada pandemiei

Pulsoximetrele Dr. Frei au devenit dispozitivele vedete în perioada pandemică. De ce?
Pentru că acest dispozitiv ar putea contribui la depistarea precoce a virusului.
Pulsoximetrele sunt dispozitive ce măsoară concentraț ia oxigenului din sânge. Procentul de hemoglobină oxidată (HbO 2 ) din totalul hemoglobinei reprezintă concentraț ia oxigenului din sânge. Pulsoximetrele, în funcție de model, se pot aplica la nivelul unui deget de la mână, de la picior sau la lobul urechii.

Tot ce trebuie să știți despre Omega-3

Ritmul alert de viață, stresul de la serviciu, responsabilitățile asumate și care trebuie îndeplinite, precum și multe alte aspecte ale vieții contemporane, supun organismul unui stres fizic și emoțional considerabil, epuizând sistemul imunitar. În acest context, organismul are nevoie de suportul mai multor micronutrienți, printre care se regăsesc și acizii grași Omega.