Medicii consideră că doar jumătate dintre bolnavii de hipertensiune din țara noastră este într-adevăr conștientă de problema lor. Și doar o jumătate dintre aceștia urmează un tratament. În plus, doar jumătate dintre persoanele bolnave și cele care se tratează fac acest lucru în mod eficient. Iar aceasta înseamnă că un tratament eficient urmează doar unul dintre opt bolnavi de hipertensiune.

În ceea ce privește simptomele care marchează începutul hipertensiunii, acestea sunt foarte asemănătoare cu simptomele oboselii obișnuite. Acesta este motivul pentru care jumătate dintre bolnavii de hipertensiune află pentru prima dată de boala lor de la un medic, de multe ori deja în urma solicitării asistenței medicale de urgență.

Compania Microlife depune toate eforturile, pentru a lupta în mod eficient cu hipertensiunea arterială. Ne dorim ca oamenii să poată obține rapid și ușor informații exacte cu privire la tensiunea arterială. Mulți oameni încep să se gândească la monitorizarea propriei tensiuni după ce au fost diagnosticați deja cu hipertensiune arterială. Iar dacă începeți monitorizarea din timp, hipertensiunea poate fi depistată rapid, după care poate fi oprită progresarea acesteia în stadii incipiente. Pentru a schimba situația legată de hipertensiune în Republica Moldova, locuitorii acesteia trebuie să aibă grijă de propria sănătate și să-și măsoare tensiunea arterială în mod regulat.

Tonometre Microlife – precizie, siguranță, calitate elvețiană!

Compania elvețiană Microlife este lider mondial incontestabil, în rândul dezvoltatorilor și producătorilor de tonometre, care să poată fi folosite atât în instituțiile medicale, cât și acasă. Tonometrele Microlife sunt dispozitive pentru măsurarea tensiunii arteriale, de cea mai înaltă clasă de precizie. Acestea au fost supuse cu succes tuturor testelor clinice, în mai multe centre medicale din Europa. Siguranța și precizia acestora este dovedită clinic, plus că acestea mai sunt și foarte ușor de utilizat. Rezultatele măsurării tensiunii arteriale cu tonometrele Microlife nu se deosebesc prin nimic, după precizia lor, de măsurările medicilor, în ambulatoriu.