SWISS ENERGY

SWISS ENERGY

Vitaminele SWISS ENERGY sunt special concepute de Swiss Energy Pharma GmbH, ținând cont de recomandările specialiștilor de top în domeniul sănătății.

Produsele Swiss Energy sunt fabricate în cele mai bune întreprinderi de producere din Elveția. Printre acestea se regăsesc producători renumiți precum Alpex Pharma SA, Domaco Dr.med. Aufdermaur AG, Gelpell AG, Jüstrich Cosmetics AG, Innutrigel AG, Frey AG.

Facilitățile de producție sunt situate în regiunile ecologice din Elveția, asigurând cele mai înalte standarde de calitate și puritate a produselor. Echilibrul optim al ingredientelor necesare organismului în cantități optime stă la baza procesului de producere a vitaminelor SWISS ENERGY.

Avantajele noastre

1. INGREDIENTE DE ÎNALTĂ CALITATE

SWISS ENERGY – linie de vitamine și suplimente alimentare produse din ingrediente brevetate și minuțios studiate.

2. CELE MAI BUNE FACILITĂȚI DE PRODUCȚIE

Colaborăm exclusiv cu producătorii certificați GMP care corespund tuturor cerințelor noastre de calitate. Asigurăm monitorizarea și controlul fiecărei unități de marfă de-a lungul ciclului de producție, pentru a asigura respectarea standardelor înalte de calitate.

3. EFICACITATEA DOVEDITĂ ȘTIINȚIFIC

Misiunea noastră este dezvoltarea și producerea de vitamine și suplimente alimentare a căror eficiență este demonstrată științific, pentru menținerea unui stil de viață sănătos.