BIONIME

Marca comercială BIONIME a fost înființată în 2003, iar de atunci își desfășoară în mod activ cercetările în domeniul medical și biotehnologic. Bionime este specializată în fabricarea produselor pentru persoanele cu diabet zaharat și pentru controlul glicemiei.

Exactitatea înaltă a glucometrelor marca Bionime contribuie la tratamentul eficient al diabetului zaharat și permite menținerea sub control al sănătății generale.

Calitatea elvețiană a produselor, aplicarea tehnologiilor inovatoare, designul laconic și modern –produsele destinate persoanelor cu diabet zaharat marca Bionime corespund tuturor standardelor europene de calitate și precizie. Certificarea ISO reflectă încrederea producătorului în produsele sale, astfel consumatorii pot fi siguri că glucometrele Bionime unele dintre cele mai bune sisteme pentru uz casnic pentru măsurarea nivelului de zahăr în sânge. Designerii talentați fac ca produsele Bionime să devină atractive și memorabile, iar inginerii cu experiență dezvoltă și îmbunătățesc în mod constant proiectarea acestora. Datorită calității, inovației și sistemului de monitorizare a glucozei, dispozitivele MC Bionime sunt cunoscute peste tot în lume.