MedTextile

MedTextile

Calitate superioară, design stilat, ambalaj atrăgător și preț rezonabil – acestea sunt avantajele de bază ale producției TM MedTextile.


Întreprinderea industrială Technomedica LIc. face parte din societatea comercială MedPack Swiss Group, fapt pentru care o atenție deosebită este acordată calității procesului de producere.

Specializarea întreprinderii constă în fabricarea produselor medicale pentru susținerea părților anatomice și extremităților corpului, pentru asigurarea unei funcționări corecte, reducerea perioadei de reabilitare post-traumă și, de asemenea, pentru un plus de confort necesar unui stil de viață activ. Întreprinderea pune la dispoziția consumatorilor un asortiment larg de orteze pentru gât, corecția posturii, centuri elastice pentru talie, orteze postoperatorii, orteze abdominale, orteze pentru hernie, orteze pentru susținerea membrelor inferioare și superioare, orteze pentru femei însărcinate, tifon elastic și multe altele.

Utilajul performant de ultimă generație, materialele și tehnologiile ultramoderne folosite în producere asigură calitate superioară la întregul asortiment. Compania a implementat "Sistemul de management al calității" în conformitate cu protocolul de standard internațional ISO 9001:2008, confirmat prin certificatul internațional TUV Rheinland.

Cu succes a fost implementat și certificatul ISO 13485:2012+AC:2012 ”Sistemul managementului de calitate a producătorului de dispozitive medicale” și certificarea conform standardelor Europene, ale Rusiei și Ucrainei - Conformite Europeenne (CЄ), Russtandard și Ucrstandard.

Calitatea producției este confirmată prin certificate internaționale.