Microlife

Microlife

Microlife – unul dintre liderii mondiali în domeniul elaborării și producerii de dispozitive medicale de uz casnic și profesional. Aparate pentru măsurarea tensiunii, termometre digitale, dispozitive de control pentru astmatici și aparate pentru tratarea și prevenirea afecțiunilor respiratorii sunt produsele de bază ale mărcii Microlife.

Misiunea producătorului constă în a extinde posibilitățile consumatorilor prin oferirea produselor și serviciilor sale, cu scopul creării unor condiții favorabile de sănătate. Microlife este inovatorul termometrelor digitale fără mercur; toate produsele fiind confecționate din materie primă ecologică.

Echipamentul medical a fost testat clinic, fapt ce garantează nivelul maxim de siguranță în exploatare. Tehnologiile companiei Microlife oferă soluții sigure și fiabile pentru variate afecțiuni la copii și maturi (permite monitorizarea temperaturii corporale, tensiunii arteriale și sanguine, de asemenea dispune de utilaje pentru astmatici).

Vom continua să depunem eforturi considerabile pentru a face ceea ce ne reușește cel mai bine: crearea de soluții optime pentru consumatori. Pentru îmbunătățirea calității vieții. 

Microlife – partener pe viață!