Despre noi

La Frei.md, suntem mai mult decât o companie. Suntem o echipă unită de oameni pasionați de a aduce în Republica Moldova cele mai bune produse fabricate în Elveția. Ne mândrim cu moștenirea noastră elvețiană și ne dedicăm să vă oferim o experiență excepțională prin intermediul produselor de o calitate inegalabilă și a serviciilor impecabile.

Misiunea noastră:

Fondată în 2022, compania noastră este ghidată de pasiunea pentru calitate, fiabilitate și sustenabilitate. Ne specializăm într-o gamă variată de produse care nu numai vă vor îmbunătăți stilul de viață, dar vă vor oferi și tot ce e mai bun din tradițiile renumite ale Elveției. Fiecare produs din catalogul nostru reprezintă vârful măiestriei elvețiene.

Produsele noastre:

Gama noastră de produse include:

  • Vitamine de înaltă calitate „fabricate în Elveția”, suplimente nutritive și dovedite științific;
  • Cosmetice elvețiene bogate, de la balsamuri de buze la creme de mâini până la produse anti-îmbătrânire;
  • Boabe de cafea întregi și măcinate, selectate pentru a oferi o experiență gustativă spectaculoasă;
  • Hrană pentru animalele de companie, creată pentru a satisface nevoile nutriționale ale prietenilor dumneavoastră dragi;
  • Tehnică medicală, cadre ortopedice, orteze și bandaje medicale.
  • Procesul nostru de selecție este riguros, asigurându-ne că fiecare articol pe care îl oferim este produs în Elveția, respectând cele mai stricte standarde de producție, de la conceptul inițial până la produsul final. Calitatea este piatra de temelie a tot ceea ce facem la frei.md.

Practici sustenabile și etice:


Sustenabilitatea este inima modelului nostru de business. Credem în comerțul responsabil care respectă planeta și generațiile viitoare. Acest angajament se reflectă în achiziționarea materialelor ecologice și în parteneriatele noastre cu producătorii elvețieni care ne împărtășesc viziunea pentru o lume mai verde.

Alegând frei.md, nu numai că achiziționați produse de înaltă calitate, dar susțineți și practicile ecologice și etice care fac diferența.

Aflați mai multe despre mărcile noastre cele mai bine vândute pe care le veți iubi, aflați ce înseamnă cu adevărat calitate și lăsați-vă impresionați de calitatea „made in Elveția”.